La reunió informativa convocada ahir a la nit per la junta directiva del Sarrià per explicar els motius del seu "no" a l'acord de patrocini amb el Girona FC va ser molt menys tensa del que estava previst. Els més de 120 socis que es van reunir a l'edifici del Coro, de fet, van acabar aplaudint els directius després de l'acte i només un abonat (Blai Ivars), en l'apartat de precs i preguntes, va interessar-se per la darrera proposta del Girona, i va defensar la posició de l'empresari Josep Delgado.

L'acte va començar amb una llarga exposició -gairebé d'una hora- del directiu i exjugador Sergi Esparraguera sobre el procés de negociació amb Institut Balmes, primer, i amb el Girona FC, més endavant. Esparraguera va revelar que el dia de l'assemblea extraordinària, en què s'havia de posar a votació l'acord, no van rebre el contracte fins una hora i mitja abans, i que per això van optar per ajornar-la. A partir d'aquell moment van sorgir propostes i contra?propostes, però el clima de desconfiança entre els directius del Sarrià cap a la proposta va anar en augment. "No firmarem res que posi en perill ni el nostre patrimoni ni la nostra identitat", va ser una de les idees més repetides. "Si ens ofereixen un acord de patrocini, l'acceptarem, però qualsevol cosa que ens comprometi a treballar amb el Girona i a conviure-hi està descartada", van afegir des de la junta, que no obstant això, dilluns posarà sobre la taula la proposta que Delgado els va fer dijous.

Ahir aquesta proposta no es va debatre i els socis van aplaudir la gestió de la junta. El portaveu del Girona, Joaquim Boadas de Quintana, va lamentar la decisió i va assegurar que "el Sarrià ha perdut una ocasió d'or per arribar més lluny. Em sap greu per Josep Delgado, que s'estima el club i no se li ha agraït prou aquest gest".