25 de octubre de 2010
25.10.2010

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

POLIESPORTIU
Atletisme

Carrera multitudinària a Girona

La cursa del Carrer Nou reuneix més de 2.300 persones

25.10.2010 | 12:08
Una imatge dels participants en la cursa del Carrer Nou d´ahir.

L'atleta del GEiEG revalida el primer lloc de l'any passat i aconsegueix per tercera vegada la tradicional cursa gironina En fèmines la primera classificada va ser Louise Brown amb un temps de 35.57 i entrant en la 31a posició de la general

El corredor del GEiEG Hamid Kabouri va revalidar ahir la primera posició a la Cursa del Carrer Nou i es va adjudicar així la tradicional prova gironina per tercera vegada consecutiva. Kabouri va córrer els 10 quilòmetres amb un temps de 31 minuts i 16 segons per davant de Jaume Quintana (32.40) i Adel Mechaal, que va creuar la línia d'arribada amb el mateix registre. El corredor grupista va treure més d'un minut al segon i tercer classificat.

La primera classificada en la cursa femenina va ser Louise Brown (35:57) que va entrar a la 31a posició, mentre la segona va ser Carme Aunyon (37.41) i la tercera Barbara Ramon (38.40).

Aquesta edició va estar marcada una vegada més per l'alta participació, i és que a part dels 1.825 inscrits en la cursa absoluta, cal comptar els 550 a la infantil que van permetre superar els 2.300 atletes en aquesta 32ena edició de la històrica cursa popular de les comarques gironines.
En la cursa absoluta Kabouri va sortir molt fort i una vegada més va demostrar el seu excel·lent estat de forma.

Ahir, però, un any més, els grans protagonistes de la XXII cursa del Carrer Nou varen ser els atletes populars, que van gaudir d'allò més amb la matinal esportiva al centre de Girona. La cursa va arrencar a l'avinguda Jaume I (entre Sèquia i Sant Francesc), va seguir per l'avinguda de Ramon Folch - C. Berenguer Carnicer - passeig de Canalejas - rotonda del Pont de Pedret - Auditori Palau de Congressos - vial de la Devesa - passeig de la Sardana - passeig de la Devesa - rotonda de Caterina Albert - Caterina Albert - plaça Prudenci i Bertrana - plaça Miquel de Palol - c/ Francesc Mestre Civil - c/ de Santa Eugènia - plaça Marquès de Camps i va acabar de nou a l'avinguda Jaume I.

També cal destacar que un any més, amb la col·laboració de la consultoria Gironina MACstrong, es va dur a terme la cursa d'empreses amb tres categories; masculina, femenina i mixta. Cada equip va estar compost per tres corredors. Hi va haver premis per als tres primers equips: primer equip masculí, primer equip femení i primer equip mitx

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?


Buscador de deportes

L'últim El més llegit