El Girona estrenarà dissabte, coincidint amb el partit de Lliga Adelante contra la Ponferradina, el seu nou himne, que és obra de l'exmembre de Sopa de Cabra Josep Thió. La lletra es vol mantenir en secret fins dissabte, però ha transcendit que fa referència a les comarques gironines perquè el Girona FC es vol vendre "com el referent" futbolístic de la demarcació. Fins ara el club de Montilivi feia servir la sardana Girona m'enamora com a himne, que posava quan els jugadors quan saltaven al camp abans del partit i també al final, quan anaven camí dels vestidors.

L'estrena de l'himne serà un dels múltiples al·licients que el Consell d'Administració del Girona ha preparat per al partit de dissabte. L'objectiu, segons el portaveu Joaquim Boadas de Quintana, és "que Montilivi sigui una olla de pressió i que superem els gairebé 6.000 espectadors, que és la xifra rècord d'aquesta temporada, coincidint amb la visita de l'Osca". D'aquesta manera després que Thió presenti la seva composició, abans del partit, també està previst que es faci l'acte d'entrega d'una samarreta del Girona firmada pels jugadors al guanyador del concurs de fotografia que premiava el seguidor més ben disfressat amb els colors blanc-i-vermells el dia del Valladolid. Al descans s'inaugurarà la nova sala hospitality (antiga VIP) de la llotja i per al final del partit es deixa el plat fort: el sorteig d'un Mercedes entre els seguidors que siguin al camp.

"Continuem treballant per generar iniciatives que engresquin l'afició", explicava ahir al vespre Boadas de Quintana, que va recordar que "el Girona no tenia himne" i va subratllar la necessitat que els seguidors estiguin al costat de l'equip. "A Albacete vam sumar un punt de molt mèrit però haurien pogut ser tots tres si no hagués estat per les injustícies que vam haver de suportar. Aquell sentiment de ràbia s'ha de traduir dissabte amb suport a l'equip", deia. El Girona preveu una bona entrada a l'estadi tot i que el partit es jugarà dissabte a les 6 de la tarda. Durant la Fira de Mostres, el club va repartir entrades de franc entre els visitants al seu estand.