El passat dissabte, la junta del Girona veia complert, en bona part, el seu desig de convertir Montilivi en una autèntica festa. I és que, aquesta temporada, el consell s'ha marcat entre cella i cella incentivar la massiva afluència de públic a l'estadi per donar color al camp i empentar, també, l'equip cap a la victòria. Però les intencions no només es queden aquí, ja que el club desitja que aquest suport no es trobi amb una barrera lluny de l'estadi. És per això que ahir s'anunciava una iniciativa amb la qual el Girona té la intenció de portar el major nombre de seguidors a animar el Girona en el desplaçament a Elx de la propera setmana.

El club està disposat a "convidar els abonats i els simpatitzants", com bé assenyalava la nota informativa emesa per l'entitat, a viatjar a Elx per "animar l'equip". I ho farà de franc, ja que el Girona posarà autobusos a disposició de tothom que vulgui viatjar i, a més, facilitarà sense cap mena de cos les entrades per veure el partit, que es disputarà el dissabte dia 20.

Per participar de l'iniciativa, abonats i simpatitzants s'hauran de presentar a les oficines de Montilivi i dipositar una fiança de 20 euros que se'ls retornarà després.