Assegurava Raül Agné a mitja setmana que, davant dos desplaçaments consecutius (Las Palmas i Elx), el seu equip en sortiria guanyador en, com a mínim, un d'ells. Ahir va anar encara més enllà, mostrant-se "convençut" de les possibilitats del Girona per fer el ple i sumar els 6 punts de 6 en aquestes dues properes jornades. La primera estació, demà al Gran Canària, un camp que porta "bons records" al tècnic, ja que mai hi ha perdut. I serà davant un "molt bon rival", amb una fornada de jugadors joves que "d'aquí ben poc els veurem a Primera Divisió".

No es presenta fàcil l'empresa. El Girona encara no coneix la victòria a domicili (només ha sumat un punt en tots els desplaçaments) i demà s'enfrontarà a un dels equips que navega per la part alta de la classificació. Tanmateix, la trajectòria ascendent dels catalans convida a l'optimisme i a no llançar la tovallola abans de temps. "Anem a Las Palmas a intentar trencar la mala ratxa que ens acompanya fora de casa. Veig l'equip molt bé, capaç d'aconseguir-ho. Cada cop el vestidor està més mentalitzat i ha fet seu la manera de jugar que cada setmana els tècnics l'intentem inculcar", narrava.

S'enfrontarà el Girona al Las Palmas, un rival "perillós" ple de futbolistes "de gran qualitat tècnica". "Haurem de fer un molt bon treball defensiu, mirar de prendre'ls la pilota i aprofitar les nostres ocasions", explicava Agné, qui desitja trobar-se un partit "equilibrat" en el qual, segurament, tornarà a apostar per la parella Kiko Ratón-Peragón al davant: "S'entenen molt bé, això ho han demostrat. I no estem per anar prescindint del tercer màxim golejador de la categoria...".

Torna Jose

Després de tres setmanes fora de combat per lesió, Jose Martínez (juntament amb el porter Roberto Santamaria) torna a una convocatòria. I ho farà per la porta gran, ja que entrarà de ple a l'onze titular. La lesió que va produir-se dimecres Luso Delgado (pateix un edema difús a l'isquiotibial de la cama dreta i estarà 3 setmanes de baixa) a Llagostera obliga el tècnic a tirar del de Taialà, malgrat sortir aquest d'una lesió. "Luso és baixa segura, pel que hauria de jugar Jose, no tenim una altra alternativa. Ara, és ell qui té l'última paraula...". El mateix Jose , assegurava minuts després que es troba "molt bé" i que el seu principal desig és el de "poder jugar".