09 de febrer de 2011
09.02.2011

El Girona vol mantenir i ampliar la col·laboració amb d'altres clubs

Boadas de Quintana diu que els acords amb el Sant Josep, l'Uni i el Girona CH són positius i afirma que viuen el projecte "entusiasmats"

09.02.2011 | 01:00
Joaquim Boadas de Quintana, vicepresident del Girona FC.

El vicepresident del Girona FC, Joaquim Boadas de Quintana, va explicar ahir que l'entitat de Montilivi està disposada a mantenir i fins i tot ampliar la col·laboració que des d'aquesta temporada fan amb d'altres clubs de la demarcació com el Sant Josep, l'Uni Girona, el Girona CH i el Mifas Esplais. Els presidents dels tres primers equips, Francesc Ferroni, Llorenç Biargé i Josep Pla, mostraven ahir a través del Diari de Girona la seva satisfacció, en línies generals, amb l'acord de patrocini que van ?subs?criure amb el club de futbol. Ahir des del Girona FC asseguraven que el projecte multidisciplinari que promou Josep Delgado sota el lema "Tots som Girona" els té "entusiasmats" i que "seria bo que hi entressin d'altres disciplines esportives perquè no és només una qüestió de ciutat, és un projecte de tota la província".
Boadas de Quintana va destacar que s'està ultimant la creació d'un Consell de Clubs que englobaria totes les entitats que ara competeixen amb la marca Girona FC. Aquest òrgan serà un primer pas per acabar trobant "la figura jurídica definitiva amb la qual farem la unió de tots aquests clubs". Segons el vicepresident del Girona, el projecte "està donant els seus fruits i es pot veure com a Montilivi s'està omplint l'estadi" i va deixar clar que "competint diversos equips sota una mateixa marca el que fem és sumar esforços i fer créixer el nom de Girona". Boadas va voler destacar el paper de l'empresari Josep Delgado, màxim accionista del club de futbol, "perquè ell ha sigut el gran ideòleg de tot plegat".

La fusió del bàsquet
Dues de les entitats que competeixen amb els colors del Girona FC, el Sant Josep de LEB Or i l'Uni Girona de Lliga Femenina, s'estan plantejant seriosament la possibilitat de fusionar-se en un sol club. Boadas de Quintana va assegurar que des del Girona FC no interferiran en aquest procés en cap sentit: "Són coses que han de negociar ells. Nosaltres no ens ficarem en qüestions internes dels clubs".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any


Buscador de deportes