La "marea blanc-i-vermella", l'onada d'aficionats del Girona, sembla no tenir fre. Plena d'il·lusió i embogida pels bons resultats d'aquesta temporada, sobretot en les darreres jornades, tornarà a fer costat de nou a un equip que, de mica en mica, se sent més còmode a domicili. Allà on més sol es trobava aquest Girona és on, a dia d'avui, comença a sentir-hi el caliu de la seva gent. L'afició respon a la crida del club i no dubta a acompanyar un equip que ja no camina sol. Només dues setmanes després de guanyar a Osca, la història es repeteix, fins i tot s'accentua: els d'Agné jugaran a domicili, sí, però ho faran acompanyats pel seu públic, quelcom que els pot ajudar, i molt, a mantenir intacta l'excel·lent dinàmica de resultats.

A la cita d'El Alcoraz, més de 300 aficionats van omplir 6 autocars. Xifres que feien patxoca, xifres que van ajudar que l'equip de Montilivi se sentís amb un xic més de suport a terres aragoneses. Aquesta vegada, però, la resposta de la gent ha estat molt superior i el Girona jugarà aquesta tarda al camp del Vila-real B davant uns 600 aficionats blanc-i-vermells que es desplaçaran a la Plana en deu autocars.

Es tracta del segon desplaçament més massiu des de principi de temporada, només superat el dia del derbi al Miniestadi contra el Barcelona B (1-2). Llavors, poc més de 1.000 aficionats del Girona se citaven a l'estadi blaugrana en la que es convertia en la primera victòria dels blanc-i-vermells a domicili. Curiosament, en l'altre desplaçament amb un nombre considerable de públic gironí (Osca), l'equip també hi va sumar els tres punts (0-1). Estirant encara més el fil, el Girona també va organitzar una iniciativa similar per al partit al camp de l'Elx del passat mes de novembre. Uns 200 aficionats s'hi van apuntar i els d'Agné tampoc van perdre (0-0).

I és que, com bé es reconeix des de dins el vestidor, la presència d'aficionats lluny de Montilivi es nota. I molt. "Ens motiva molt més, ens dóna un plus. Estem molt contents de la reacció que la gent té amb nosaltres aquesta temporda", valorava el defensa Jose Martínez. També en parlava l'entrenador, Raül Agné. "Estem encantats que els jugadors generin aquesta il·lusió i aquestes expectatives a l'entorn. El mèrit és seu i només seu i treballem setmana rere setmana perquè aquest bon ambient i aquestes esperances d'èxit es mantinguin intactes".