Un gol de Jandro, el desè d'aquesta temporada, ha estat suficient perquè el Girona hagi aconseguit la seva quarta victòria consecutiva al camp del Vila-real B i es consolidi en zona de play off aprofitant també l'ensopegada del Cartagena a Còrdova (2-0). Els de Raül Agné, que no coneixen la derrota aquest 2011 on han sumat 21 dels 27 punts possibles, són ara sisens amb 39 punts.

Roberto Santamaria ha estat el millor jugador del partit i, començant amb la primera a peus d'Hernán Pérez en el minut 14, ha protagonitzat moltes aturades de mèrit. Especialment a la segona meitat del partit on Iago Falqué, Jaume Costa i Nacho Insa han desaprofitat bones oportunitats per empatar el partit. No ho han aconseguit i ha acabat sent suficient el gol de Jandro que, en el minut 24 de la primera meitat, ha aprofitat una pilota centrada per Dani Bautista i pentinada per Peragón per marcar el 0-1. Ha estat l'únic xut entre els tres pals del Girona en tot el partit, però ha servit per consolidar la posició de play off dels gironins a l'espera de la visita d'un rival directe com el Granada aquest proper dimarts a Montilivi.