Sense temps per assaborir el fet d'haver-se col·locat als llocs de promoció d'ascens, el Girona rep demà la visita del Granada, un altre dels equips que també estan en aquestes places de privilegi i que vol mantenir la seva ratxa de bons resultats.

El tècnic del conjunt gironí, Raúl Agné, ja ha avisat que ara no és moment per a massa rotacions, de manera que l'equip podria ser el mateix dels últims partits si bé davant seu tindrà a un rival amb moltes baixes en la seva alineació titular.

El vestidor gironí intenta aïllar-se de l'eufòria que s'ha instal·lat entre els aficionats: "Nosaltres hem d'anar a la nostra, seguir treballant igual i pensar que encara queden moltes jornades", ha dit el migcampista Albert Dorca.

"És veritat que estem en un moment dolç i que hem d'aprofitar-ho, però el primer és arribar als cinquanta punts que donen la salvació i després ja es veurà", ha recordat.

Albert Serra, de la seva banda, va destacar la dificultat que tindran a partir d'ara tots els partits contra el Girona: "Per als nostres rivals ja no som un equip més, sinó un conjunt que aspira a la part alta".

L'equip blanc-i-vermell arriba al xoc en el seu millor moment de la temporada després de superar dissabte passat per 5-2 el UD Las Palmas, malgrat jugar un temps en inferioritat numèrica, de manera que acumula set jornades sense perdre i va guanyar cinc dels seus sis últims partits.

Mentrestant, el Granada buscarà a Girona un triomf que li permeti mantenir-se en la quarta posició de la taula, augmentar la seva renda sobre un rival directe i acostar-se encara més a la zona de promoció d'ascens directe a Primera Divisió.

El tècnic del Granada, Fabri González, no podrà comptar per al partit amb el lesionat Diego Mainz ni amb els sancionats Mensah, que va ser expulsat contra Las Palmas; Abel Gómez, per acumulació de cinc targetes; ni Orellana, que complirà a Montilivi el segon dels tres partits que té de sanció.

Lucena tornarà a la titularitat per formar un inèdit centre de la defensa al costat de Íñigo López, mentre que Nyom i Siqueira tornaran als laterals després de la seva sanció i Rico jugarà de nou a la medul·lar al costat de Juande en lloc del sancionat Abel Gómez.

El Granada, que només ha disposat d'un entrenament per preparar el xoc, viatjarà a Girona amb els 18 jugadors que té disponibles per disputar un partit en el qual Fabri tornarà a apostar pel 4-4-2 amb Ighalo i Geijo en punta.