L'equip va de la mà de l'afició i els jugadors són els primers a reconèixer-ho. "Es nota quan Montilivi està ple i ens dóna un plus". És una frase molt sentida al final dels últims partits a l'estadi, on s'han pogut veure entrades de 7.000 i 8.000 espectadors que han fregat el ple. Els futbolistes agraeixen contínuament l'esforç del públic, que no els deixa sols tampoc als desplaçaments, com es va comprovar novament a Vila-real. Amb el perill que aquest vespre, degut a la setmana blanca escolar, l'estadi no presenti una bona entrada, el Girona va engegar ahir una campanya express per aconseguir que Montilivi torni a oferir la seva millor cara contra el Granada. La iniciativa, batejada amb el nom de Portes obertes a l'esport gironí va ser presentada ahir pel director de màrqueting, Gerard Darnés, i consisteix en permetre l'entrada de franc a tots els joves esportistes gironins federats de qualsevol esport. Els interessats hauran de passar per les taquilles de l'estadi i mostrar el carnet de federat per recollir la seva invitació. La campanya per dur gent a Montilivi no s'acaba aquí. I és que tots els clubs esportius de les comarques gironines que reuneixin quaranta nois o noies amb ganes de veure el partit, el club els posarà un autobús de franc que els anirà a recollir i tornarà al lloc d'origen. Totes les entitats interessades en organitzar el desplaçament s'han de posar en contacte amb el club i tenen temps fins a les 16.00 h.

Per evitar el greuge comparatiu amb l'abonat, el club, a més d'anunciar fa setmanes rebaixes en l'abonament de la temporada vinent, posa a la seva disposició les invitacions que necessitin per a "familiars o amics". Els socis interessats en obtenir alguna invitació -no hi ha límit- han de trucar abans de les 14.00 h per reservar-les i el club les hi tindrà guardades abans del començament del partit. En aquest sentit, Gerard Darnés va apel·lar al seny en assegurar que no creu que el soci exageri en la demanda d'invitacions. En tot cas, Darnés assegura tenir "previsió" en els percentatges d'invitacions que poden ser utilitzades i descarta que es pugui produir overbooking aquest vespre.

D'altra banda, els estudiants, així com el personal docent i els professors de la UdG també tindran entrada de franc per avui. Per l'horari del partit, el club fa una crida a tothom a assisitir al camp amb força antel·lació per evitar aglomeracions i que algú es pugui perdre els primers minuts.