01 de març de 2011
01.03.2011

El Girona planteja la renovació a Ricard Casas per l'any vinent

Francesc Ferroni parla amb el tècnic per comunicar-li les intencions del club, que aposta per mantenir el manresà, i aquest ho "agraeix" però recorda que "encara queda molta Lliga"

01.03.2011 | 01:00
Ricard Casas en un moment de tensió en un partit a Fontajau.

Encara falten nou jornades per acabar la Lliga LEB Or i, tot i la indefinició econòmica en la que ha viscut el Sant Josep des de la seva resurrecció fa tres anys, el club gironí ja vol planificar el futur. Francesc Ferroni ja ha fet saber a Ricard Casas que compta amb ell de cara a la propera temporada, un gest que el tècnic agraeix, però que, de moment, no ha tingut continuïtat amb cap mena de negociació formal. I és que, com bé diu Casas, "encara queda molta Lliga"
Francesc Ferroni veu la permanència "encarrilada" després de la tretzena victòria aconseguida per l'equip el passat divendres a Fontajau. I ara ja mira cap al futur començant a treballar en el projecte que té al cap de cara a la propera temporada. I està clar que tant ell com Joan Roca, ideòleg de les decisions esportives del Sant Josep en aquests darrers tres anys, volen comptar amb l'actual entrenador. "En el nostre projecte en Ricard (Casas) hi té cabuda, perquè és un tècnic que des del primer moment s'ha posat al nostre costat per ajudar no només en el primer sinó també per organitzar el bàsquet base", va explicar ahir el president del Girona en declaracions a Catalunya Ràdio. Ferroni va assegurar que ja havia comunicat a Casas les intencions, extrem que el mateix tècnic manresà confirmava a aquest diari mostrant-se "agrait per la confiança del club" però recordant que encara "queda molta Lliga". En concret, nou jornades començant pel partit de demà a Palència contra l'equip del base gironí Enric Garrido (21.00). El mateix Ferroni va confirmar ahir, darrer dia per fer moviments a les plantilles de LEB Or, que el Girona no fitxaria ningú ni deixaria marxar cap més peça de la plantilla. Després de la marxa de David Navarro al València, el club va rebre una oferta del Granada (ACB) per Nacho Ordín que va refusar. Altres equips de la Lliga sí que han fitxat aprofitant que s'esgotava el termini, com el Múrcia (Aaron Johnson), l'Alcazar (Mikel Uriz), el Càceres (Arturas Valeika), Canàries (Fotis Lampropoulos) o Clínicas Rincón (Malick Fall).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes