La decisió sobre una nova data per al suspès GP de Bahrain ha de prendre's abans del començament de la temporada de Fórmula 1. "Ja vaig parlar amb el president de la FIA, Jean Todt, sobre la possibilitat de trobar una nova data i els dos acordem que la decisió s'ha de prendre abans de l'inici de la temporada", va dir el cap de competició Bernie Ecclestone. El britàncic va descartar que l'opció que la prova fos reemplaçada per una altra a Europa a l'agost. "Tot és simple. No necessitem una carrera alternativa a Europa o en cap altre lloc. Necessitem una ?carrera a Bahrain. Si el príncep creu que el país pot albergar una ?carrera, tornarem a Bahrain", deia.

Els tècnics del Vila-real, Juan Carlos Garrido, i de l'Almeria, José Luis Oltra, han estat suspesos amb dos partits segons va determinar ahir el Comitè de Competició. Garrido va ser expulsat la jornada passada per insultar, segons reflectia l'acta arbitral, a un dels assistents del partit que el seu equip va empatar (2-2) al camp del Racing de Santander. Oltra, per la seva banda, va veure la targeta vermella directa el passat dilluns per proferir insults a un dels àrbitres assistents del partit que l'Almeria va perdre a Màlaga (3-1).

El Palafrugell va obrir ahir el període electoral i els socis tenen fins al proper 30 d'abril per presentar les seves candidatures a la presidència del club. El fins ara màxim dirigent, Lluís Carreras, ja ha deixat l'entitat i l'encarregat de tutelar el procès electoral serà Dionisi Martos, nou president en funcions. A la mesa electoral hi seran Jordi Figuerola, Emili Palou i Rodolf Savall. Des del Palafrugell esperen que els socis tinguin la màxima implicació en el nou procès obert, que permetrà escollir relleu a Lluís Carreras. En l'àmbit esportiu, el club del Baix Empordà milita aquesta temporada a Regional Preferent.