Políticament Àfrica és un continent inestable. Els exemples són ben clars, i més en aquest dies, i incidents violents al Congo, a prop d'on el propietari del Girona té part dels seus interessos econòmics, van impedir a Josep Delgado viure en directe el primer dia que el seu projecte futbolístic semblava rebentar d'èxit. O, més aviat, de falta de previsió d'un club que no pensava que, jugant en dimarts, es faria servir un percentatge tan alt de les mils d'invitacions que havien repartit a tort i a dret. Fora del terreny de joc, la victòria d'ahir del Girona contra el Granada va deixar dues fotografies per al rècord. Una, impactant, la del primer ple absolut del club a Segona A i la millor entrada que s'ha vist a Montilivi des del dia de l'ascens contra el Ceuta. L'altra imatge, no menys impactant, veure socis dels de tota la vida cridant contra unes tanques que els hi barraven l'accés a Montilivi tot i tenir a les seves mans el corresponent d'abonats de tribuna. Des del club es van fer esforços per intentar resituar espectadors, no es va aconseguir amb tothom per bé que des del club es va assegurar que "tothom que ha arribat a l'hora de partit ha entrat, tot i que algun soci potser s'ha perdut els primers 15 minuts i demanem disculpes per això". Alguns dels que no varen poder entrar a Montilivi van veure el partit igualment recuperant les clàssiques imatges de gent seguint el futbol des del "Palco dels Sastres".

A la mitja part del partit, el director de marqueting del Girona, Gerard Darnés, va donar la versió oficial del club: "Estem encantats, hem omplet tot l'aforament de Montilivi i volem donar gràcies als nostres aficionats per aquesta fidelització que estem aconseguint. Complint amb la seva feina, els Mossos han tancat les portes quan han vist massa gent dreta però, tot i que l'accés es va fer més lent, tothom que era l'hora del partit ha pogut acabar entrant a l'estadi".

Un cop de cap Peragón en el minut 9 va despertar els primers crits d'una afició que havia anat a Montilivi en massa, Ja fossin socis de tota la vida, habituals de l'estadi des del retorn a Segona A o beneficiant-se dels milers d'invitacions que va repartir el club. Algunes, fins i tot, en un pack que també portava inclòs el desplaçament: 28 clubs esportius de les comarques varen grups de més de 40 espectadors de franc a Montilivi arribant en uns autobusos que també pagaven des del club. Els aficionats del "Palco dels Sastres", com els prop de 10.000 espectadors que eren dins de Montilivi (9.282 segon les dades oficials del club), van gaudir amb el Girona. Només hi va faltar i alguns abonats a qui ni els hi va servir de res haver pagat el carnet. El club va emetre una nota pública de disculpa.

històric ple a montilivi en la millor entrada des que el club juga a Segona Divisió.Més de 9.000 espectadors van deixar petit l'estadi del Girona es va quedar sense cap seient buit per veure en directe la victòria contra el Còrdova. Abonats del Girona indignats per no poder entrar a l'estadi un cop els Mossos havien tancat les portes mostren el seus carnets de soci. Una imatge de la grada amb aficionats del Girona i una pancarta aludint a un possible ascens a Primera.