El Girona no només ja ha atrapat els llocs que permeten disputar el play-off sinó que gràcies a la seva imparable ratxa de resultats ja s'hi ha consolidat. No és cap somni. És la realitat. L'equip de Raül Agné té un coixí de 4 punts no sobre els llocs de descens, sinó sobre els seus rivals per aconseguir disputar la promoció d'ascens. El Girona acaba la jornada 27 en la cinquena posició i sabent que continuarà ocupant una plaça de "play off" quan s'acabi la 28 encara que perdi diumenge al camp del Recreativo.

La victòria de dimarts sobre el Granada va veure's ahir complementada amb un resultat molt favorable per als interessos gironins. El Nàstic va donar la sorpresa a Chapín i d'aquesta manera el Xerez es queda amb els 38 punts que tenia, igualat amb l'Elx. Aquests dos són els primers equips que es quedarien a les portes del "play off", que si ara s'acabés la lliga jugarien Betis (tercer), Granada (quart), Girona (cinquè) i Cartagena (setè), ja que el filial del Barça (sisè) no pot ascendir.

D'altres equips que també somien en enganxar-se a la zona alta també han patinat aquesta jornada. L'Alcorcón va perdre al camp del Rayo i suma 36 punts, els mateixos que un Valladolid que només va poder empatar a Albacete. Còrdova i Numància van perdre dimarts a Barcelona i a Elx, respectivament. Ara el Girona afronta un tram de tres partits que pot ser determinant per saber si l'equip pot aspirar a alguna cosa més que la permanència: diumenge juga a Huelva contra el Recreativo, la setmana següent rep el Betis i després va a Valladolid. Superar aquests tres partits amb certa solvència obriria de bat a bat les portes del somni. El Girona, dels 15 partits que encara queden per acabar la Lliga Adelante, en jugarà 8 a casa i 7 a fora.