Nova compareixença de premsa de José Mourinho i nova perla de l'entrenador del Reial Madrid. Ahir, aprofitant la prèvia del partit d'aquesta nit contra el Màlaga (22.00 hores), el lusità va voler evitar comparacions amb el seu predecessor a la banqueta madridista, el xilè Manuel Pellegrini, a qui malgrat definir com un "bon entrenador" va atacar en assegurar que la diferència entre ells dos és que si a ell el fan fora no marxarà "al Màlaga, sinó a un equip gran anglès o italià".

"Amb mi no pot passar el mateix que amb Pellegrini perquè si el Reial Madrid m'acomiada no vaig al Màlaga, sinó a un gran club", va manifestar en roda de premsa, on també el portuguès va treure ferro en anar darrere el Barça a la classificació: "Per mi no és anar segon, és anar el primer dels últims". Manuel Pellegrini, blanc ahir de l'atac de Mourinho, va optar per no respondre el seu homòleg a la banqueta dels blancs. "Normalment no faig comentaris sobre els meus col·legues de professió. Només diré que estic molt orgullós d'entrenar el Màlaga", va deixar anar el preparador xilè, que aquesta nit viurà el seu retorn al Bernabéu.

Qui sí que va voler contestar Mourinho va ser Salvador Pendón, president de la Diputació de Màlaga. "Mourinho està demostrant que és un autèntic pallasso. Estava convençut d'això ja fa un temps però les seves declaracions així ho confirmen. És un personatge maleducat", va dir.

En la seva compareixença d'ahir Mourinho també va tenir un estirabot cap a un periodista que li va preguntar sobre les seves "queixes" al calendari d'horaris. Mourinho li va dir "hipòcrita" perquè segons ell "no són queixes, són veritats", tot i que al final es va disculpar.