Els atletes Luis Alberto Marco, Manuel Olmedo, Diego Ruiz, Juan Carlos Higuero, Ruth Beitia i Nuria Fernández lideren la selecció espanyola, formada per 36 esportistes (20 homes i 16 dones), que competirà en l'Europeu en Pista Coberta de París durant tot aquest cap de setmana. Es tracta de la primera gran cita després de l'operació Llebrer contra el dopatge, i on arriben amb l'objectiu de sumar la medalla 100. Nuria Fernández és la gran sorpresa de la llista.

Durant tot avui i des de les 10 a les pistes de l'Era de Cal Cigarro se celebraran activitats organitzades conjuntament pel Girona FC masculí i femení, englobades en el Dia del Bàsquet. Els participants disputaran tornejos 3x3, concursos de tirs lliures, triples. Les jugadores del Girona femení han confirmat que assistiran a les activitats.

La XXXI edició de la Volta Ciclista a Múrcia, del 4 al 6 de març, comptarà amb una participació de luxe amb Alberto Contador (Saxo Bank-Sungard), triple campió del Tour i vencedor en el Giro i la Vuelta, el rus Denis Mentxov (Geox-GMC), guanyador del Giro i la Vuelta i podi en la passada edició del Tour, i Carlos Sastre (Geox-GMC), campió de la ronda gal·la el 2008. D'altra banda, el madrileny hauria contractat l'advocat Jean-Louis Dupond (famós per la llei Bossman al futbol) per si de cas l'UCI decideix recórrer la sentència de la Federació Espanyola.