05 de març de 2011
05.03.2011
FC Barcelona

Guardiola passarà la nit a l'hospital

L'evolució de l'hèrnia discal serà la que dictamini la disponibilitat de l'entrenador per al partit de dissabte a Saragossa

04.03.2011 | 14:11
Guardiola passarà la nit a l'hospital

Els serveis mèdics del FC Barcelona han confirmat aquesta tarda que l'entrenador del primer equip, Josep Guardiola, seguirà ingressat aquest divendres al centre hospitalari USP Institut Universitari Dexeus malgrat que l'evolució clínica és bona.

En un comunicat, el club ha manifestat que el tractament terapèutic i farmacològic que se li ha practicat al tècnic de Santpedor, ingressat d'urgència la matinada de dimecres després de tornar de València, ha permès que la seva evolució clínica sigui favorable.

Tot i això, serà l'evolució de l'hèrnia discal la que dictamini la seva disponibilitat per al partit de dissabte contra el Saragossa, a les 20.00 hores al Camp Nou.

I és que el tècnic ja va forçar per estar a Mestalla i, malgrat poder dirigir l'equip, va evidenciar clars símptomes de dolor. Les molèsties a l'esquena, que es remeten a fa dues setmanes, apuntaven a una lumbàlgia aguda que finalment ha resultat ser una hèrnia discal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes