Els problemes s'acumulen al Madrid. Segons a la Lliga de futbol i amb Mourinho creant incendis per allà on passa, ara també s'ha instal·lat la crisi a la secció de bàsquet. El tècnic italià Ettore Messina va presentar ahir la seva dimissió de manera "irrevocable" i serà el seu segon, Emanuele Molin, qui de moment es farà càrrec de l'equip (avui s'enfronten al DKV Joventut, 18.00, Teledeporte).

Messina oferirà aquest matí una conferència de premsa a l'estadi Santiago Bernabéu per explicar els motius de la seva decisió. L'adéu de l'entrenador arriba després de la derrota encaixada davant el Montepaschi Siena (77-95) en l'última jornada de la segona fase de l'Eurolliga. Tot i que el conjunt blanc tenia assegurat passar als quarts de final del torneig continental com a primer de grup, i teòricament el duel era intranscendent, la imatge de l'equip va ser pèssima i va provocar les protestes del públic i un terrible disgust del tècnic. Messina ja hauria comunicat als jugadors que deixava l'equip dijous a la nit, després del partit.

El Madrid ha començar a regirar el mercat per trobar relleu a l'italià. Un dels que sona amb força és Pepu Hernández (Joventut).