Tet dels Mequinensa i el Binèfar, Raül Agné ha dut tota la seva carrera professional a les comarques gironines (Girona, Figueres, Palamós i Peralada). La temporada passada però li va tocar fer les maletes i acceptar l'oferta del Recreativo de Huelva per entrenar a 2a A. L'experiència com a tècnic al club andalús, rival de demà del Girona, va ser "més que positiva brutal" tant en l'aspecte personal com professional. En més de mig any Huelva, Agné recorda la diferència de cultures entre Girona i Huelva on es viu el futbol "dia a dia", amb constants "tertúlies i debats". Tant content va quedar de la seva etapa a Huelva, que assegura amb contundència que desitja que el Recreativo "se salvi i eviti el descens".

Amb vistes al partit de demà, Agné creu que a Huelva recelen del seu retorn al Nuevo Colombino. "Deuen pensar que no som el millor equip per jugar-hi. Em coneixen molts jugadors, jo els conec a ells. A més a més saben quina línia portem", explicava el tècnic que afegia també que jugar al Colombino de local si la cosa no va bé és "complicat". De tota manera, Agné no vol cap confiança ja que considera que "ens enganyaríem" si el Girona pensés que serà "fàcil".

Agné té tota la plantilla disponible i donarà la llista de convocats avui després de l'entrenament abans de marxar cap a Huelva.