Toca passar pàgina. Després de caure de forma clara i contundent entre setmana a la pista del Palència Bàsquet (85-61), el Girona FC necessita retrobar-se aquesta tarda (19.00 h) a Fontajau davant del Clínicas Rincón, filial de l'Unicaja, amb la victòria per continuar així dins la zona de play-off. Precisament, l'equip malagueny també arriba a la cita d'avui havent perdut entre setmana, concretament davant del Ford Burgos per un ajustat 67-71.

Els homes de Ricard Casas intentaran contra el bloc andalús sumar la sisena victòria consecutiva a casa, tot i que l'àmplia i talentosa plantilla rival no els ho posarà fàcil. A més, el Clínicas Rincón té un balanç de 5-8 fora de casa. En el partit de la primera volta, la victòria va ser per l'equip gironí que aquell dia es va imposar per un clar 64-82 amb 17 punts de Mateo Kedzo, mentre dels locals varen destacar, com no, Sinanovic amb 20 punts i 10 rebots i Zamora amb 13 punts, 7 rebots i 5 assistències. De totes maneres, el conjunt malagueny ha patit molts canvis durant la temporada. El més destacat el de l'entrenador, on Paco Alonso va agafar ara fa unes setmanes el relleu a Paco Aurioles. Els jugadors amb qui els gironins hauran de parar més atenció, són el pivot Angel Garcia que va arribar a mitja temporada i que ja porta una mitjana de 12.1 punts i 5.4 rebots. També destaca l'aler Jhornan Zamora amb un promig de 10,3 punts i 3,3 rebots, i Pablo Almazan amb 9.6 punts i 3.1 rebots. Però tampoc cal menysprear l'aportació dels joves jugadors en edat júnior com són: Abrines, Nguirane i Conde i altres peces joves sortits del planter:Pozas, Fall i Lorenzo.

Sobre el partit d'avui, el tècnic del Girona FC, Ricard Casas espera que serveixi per trobar una "resposta immediata" del seu equip després del mal partit de Palència. Del Clínicas Rincón, Casas explica que "és un equip que ha tingut canvis però que continua competint molt i molt bé. És un equip que t'exigeix i et desgasta molt". La fórmula per guanyar segons Casas passa per fer "un esforç mental allà on no arribem amb l'esforç físic". A més Casas demana "ambició" per continuar sumant victòries.