El capità del Barça Carles Puyol, no jugarà contra l'Arsenal demà al Camp Nou en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (20.45, TVE-1), ja que ahir es va ressentir dels problemes que arrossega al genoll, segons va confirmar el club.

El jugador barcelonista es va entrenar ahir amb els seus companys, aparentment amb tota normalitat, encara que posteriorment una revisió mèdica va confirmar que el futbolista no s'ha recuperat encara de la seva lesió. Carles Puyol, lesionat des del 18 de gener, pateix una tenopatia en el vast extern del genoll esquerre. Abans del partit contra el Saragossa, el jugador semblava que rebria l'alta, però ja es va apuntar que havia recaigut, a l'espera de com evolucionava en els entrenaments d'ahir i d'avui mateix. Després de la sessió d'ahir diumenge, finalment el Barça el va descartar, amb el doble inconvenient que això suposa, ja que Gerard Piqué està sancionat per al partit de tornada dels vuitens de final al Camp Nou contra l'Arsenal. Com ja ha passat en les darreres setmanes, Eric Abidal es perfila com un dels dos centrals titulars, deixant la plaça de lateral esquerre per a Maxwell, mentre que els principals dubtes arriben amb el seu acompanyant. Sergio Busquets és qui té més números, la qual cosa obligaria Guardiola a fer més canvis al mig del camp (entrant Mascherano o Keita a l'onze). Una opció per no haver de tocar res del mig del camp més habitual -Busquets, Xavi, Iniesta- seria col·locar Gabi Milito com a company d'Abdidal a l'eix de la defensa.

La confirmació de l'absència de Puyol contra l'Arsenal va sorpendre els que van seguir un entrenament on el català es va preparar amb normalitat, i la gran absència va ser la del tècnic, Josep ?Guar?diola, de tornada a l'hospital després de seure dissabte a la banqueta del Camp Nou. Els únics jugadors de la primera plantilla blaugrana que no van comparèixer al camp de la Ciutat Esportiva Joan Gamper van ser Víctor Valdés i Adriano, que s'han quedat al gimnàs fent treball específic. En el cas concret del brasiler, perquè la passada nit va ser pare del seu segon fill (Azhaf). D'aquesta manera es varen exercitar un total de 18 jugadors, comptant tres jugadors del B: Miño, Thiago i Víctor Vázquez. El grup es va dividir en dos. D'una banda, els jugadors que van ser titulars contra el Saragossa al Camp Nou, que varen estar fent treball suau per recuperar-se de l'esforç realitzat i, per altra banda, la resta, que han fet un entrenament normal, com és el cas de Puyol.

La situació contrària a Carles Puyol es viu a Londres, on sembla que l'Arsenal comptarà amb Cesc Fàbregas. El migcampista català ha patit problemes físics en les darreres setmanes, però demà serà al Camp Nou i evitarà perdre's per lesió aquest partit per segon any consecutiu. Serà el primer cop que el jugador d'Arenys de Mar juga un partit oficial al Camp Nou. Més complicat ho tenen Theo Walcott i l'holandès Robin Van Persie, a qui Wenger ja ha donat per descartats per les seves respectives lesions. El Barcelona, que rep l'Arsenal amb la necessitat d'un triomf després de caure a l'Emirates per 2-1, no es refia de les paraules de Wenger. Sobretot en el cas de Walcott.