argentona - banyoles

? argentona. CINC INICIAL: Cabra (10), Balmes (10), Pujades (2), Ríos (3), Gual (9). reserves: Prados (5), Muñoz, Lara (4), Cot (5). triples: 2. Balmes (1), Gual (1). tirs lliures: 14/22 faltes personals: 22. Eliminades: Gual i Cabra. ? banyoles. CINC INICIAL: Trabal. N (8), Camps (3), Font (9), Teixidor (10), Trabal. H (15). reserves: Duran, Pla (5), Díaz, Roquero. triples: 5. Trabal. H (2), Teixidor (1), Camps (1), Font (1). tirs lliures: 17/28 faltes personals: 19. Eliminada: Camps. A Àrbitres: García i Expósito P PARCIALS 1 11/12 2 31/27 descans 3 39/37 4 48/50

Partit molt dur per les jugadores del Banyoles. L'Argentona va estar per davant en tot moment fins als últims cinc minuts, les visitants van aconseguir capgirar el marcador posant-se a un punt per davant (47/48) a falta de dos minuts pel final gràcies a un molt bon atac, enduent-se la defensa a l'exterior per poder penetrar amb encert. Les locals, físicament molt fortes, van recuperar una jugadora molt important, Balmes.

caldes - llagostera

Després de varis intents per part del Llagostera per poder canviar la data del partit (Dijous dia 3 de març i el dia del partit a la tarda), els dos aplaçaments possibles no solucionaven el problema de l'equip gironí perquè igualment no disposava de les jugadores suficients per afrontar el partit. D'aquesta manera es van presentar davant al Caldes amb només cinc jugadores, tres de l'equip A i dues del B. Al minut 29 l'àrbitre va determinar el final del partit ja que les visitants es van quedar amb tant sols una jugadora a la pista. En aquest moment el marcador era de 51-25. Les gironines van intentar mantenir la cara al partit tant com van poder, però amb l'escassedat de jugadores no van poder frenar el Caldes abans que el partit acabés suspès.