Els jugadors del Castelló van protestar novament pel que els deu el club seient sobre la gespa després del xiulet inicial en l'enfrontament d'ahir contra el Benidorm. L'entitat deu 3 mensualitats i la paga extra de Nadal.

L'entrenador de la Reial Societat Martín Lasarte haurà d'inventar un atac de circumstàncies per al partit d'aquesta nit (21:00, Gol T) que el seu equip disputarà a Riazor, estadi del Deportivo de la Corunya, doncs a la lesió de llarga durada de Joseba Llorente se li va unir la de Raül Tamudo, afectat d'una artritis traumàtica al seu peu dret. El tècnic Lasarte, però, recupera per a l'enfrontament contra els gallecs a Mikel Labaka, Asier Illarramenti i Diego Ifrán.

El Tenerife d'Antonio Tapia intentarà aconseguir aquesta tarda (19:00, Gol T/C+Liga) un necessitat triomf per sortir de nou dels llocs de descens davant un Barcelona B que presenta una gran efectivitat de cara a porteria. L'entrenador del filial, Luis Enrique, no podrà comptar per a l'enfrontament a l'Heliodoro Rodríguez López amb els lesionats de llarga durada Oriol Romeu, Rafinha i Carmona. Víctor Vázquez també ha caigut de la convocatòria per molèsties en el tendó d'Aquil·les.