girona - espanyol

? girona. Quintana, Valentín, Bigas, Eloy, Mas, Rovirola (Fran, m.45), Aleix (Arnau, m.69), Teti, Adrià (Cassasa, m.45), Peti i Juncà (Rúben, m.45). ? espanyol. Edgar, Bonilla, Arroyo, Héctor, Rubén (Aitor, m.65), Paul (Miravent, m.78), Gabi, Darder (Gil, m.65), Thiewy, Pirulo i Kilian (Pedrito, m.59). G gols. 0-1, m.25, Darder; 0-2, m.27, Darder; 0-3, m.42, Pirulo; 0-4, m.87, Thiewy; 0-5, m.90, Héctor. A Àrbitre: Sauleda Torrent. Va amonestar als locals Bigas i Cassasa i al visitant Darder.

El Girona juvenil segueix en caiguda lliure. Sense anar més lluny, ahir els homes de Bertu Fernández van encaixar la sisena derrota consecutiva a mans d'un Espanyol que no va tenir cap problema per desfer-se dels blanc-i-vermells. Els visitants van saltar damunt del terreny de joc molt més concretats que l'equip gironí que no aixeca el vol de cap de les maneres.

En els primers compassos de partit, l'Espanyol va desaprofitar un llançament de penal per mediació de Pirulo. Aquesta acció només va ser una anècdota, perquè a continuació els visitants van buscar el gol, creant ocasions i golejant. a falta de 4 jornades, l'equip és a només 3 punts del descens.