L'Olot va haver d'esperar a la segona part per aconseguir la victòria al camp del Blanes en un partit difícil. Amb el triomf, que va arribar després de remuntar el gol inicial dels locals gràcies a un penal transformat per Bassols, els de Nitus Santos retallen dos punts al líder, un Vic que ahir només va poder empatar contra el Can Fatjó. A més els garrotxins tornen a ser segons en solitari perquè el Tàrrega també va igualar, en aquest cas, al camp del Peralada.

Va ser un derbi sense gaires opcions de gol per cap dels dos equips. La primera ocasió no va arribar fins al minut 38 quan el visitant Robert va enviar la pilota al fons de la porteria però l'arbitre va anul·lar l'acció per fora de joc. Un minut més tard, va arribar la segona oportunitat del partit, aquest cop pels locals. Bassols no va desaprofitar l'opció d'avançar els selvatans des del punt de penal.

El Blanes va anar-se'n al descans amb avantatge. A la represa els selvatans haurien pogut fer el segon, però Reig ho va evitar. De mica mica, l'Olot va començar a controlar el joc, en accions ofensives. Fruit d'aquest domini, al minut 65, un descuit entre la defensa i el porter locals va fer que el davanter Sergi aconseguís empatar. Quan el Blanes encara no havia paït el gol, el visitant Juanjo va fer el segon rematant un córner servit per Freixes. Després d'aquest gol, els locals no van perdre l'esperança, però l'1-2 ja no es va moure del marcador.