Tot continua igual. Que guanya el Barça, doncs respon el Madrid. Resposta contundent ahir la dels blancs; no només pel resultat, sinó també pel joc, sobretot a la primera meitat. Superiors durant una bona estona van ser els de l'equip de Mourinho a un Racing que, només a batzegades, va deixar-se veure sobre la gespa. No va fallar el Madrid, que s'apunta una nova victòria per continuar a set punts del Barcelona i mantenir viva l'esperança.

Si algú podia pensar que la baixa de Cristiano Ronaldo podia afectar negativament ahir el Madrid a Santander s'equivocava. I molt. Va signar una notable actuació el conjunt de Mourinho; sobretot a la primera meitat, on va mostrar-se insultantment superior, marxant als vestidors amb un avantatge curt pel que s'havia vist sobre el terreny de joc.

En només un quart d'hora, Xabi Alonso i Benzema havien enviat dues pilotes al pal de la porteria defensada per Toño. Emmig, Marcelo fallava una claríssima ocasió a porteria buida. Tres pinzellades que mostraven que el Madrid no anava en broma. I ho feia sense cap mena d'individualitat, sinó fent del joc col·lectiu la seva principal qualitat. No va estranyar, doncs, que Adebayor avancés als seus als 23 minuts. Una excel·lent combinació de l'equip madrileny va permetre al davanter africà fer justícia al que s'estava veient al Nuevo Sardinero.

Només un instant després, Benzema semblava deixar sentenciat l'encontre. I això que encara quedava un món per al final; tanmateix, la superioritat del Madrid era majúscula, de tal manera que ningú s'imaginava una remuntada del conjunt local, fins aleshores d'allò més absent.

Encara menys esperances va tenir la parròquia local quan Pinillos errava un penal a l'inici del segon temps després de llençar fluix a les mans de Casillas. L'eufòria, però, va despertar uns minuts després, quan Kennedy connectava un xut precís després d'una excel·lent assistència per retallar distàncies.

El Nuevo Sardinero es va animar, encara que ben pocs creien que aquell partit pogués deixar quelcom positiu per al Racing. Raó tenien, doncs de nou Benzema, que cada setmana es reivindica a base de gols, tancaria la golejada blanca amb el tercer de la nit. La va tancar el francès ja que Adebayor, ja als compassos finals de l'encontre, va decidir emular Pinillos al desaprofitar un penal comès sobre Di María. El Madrid es manté, doncs, a 7 del Barça.