09 de març de 2011
09.03.2011
Champions League

La premsa parla d'un "grandíssim Barça" camí de Wembley

Els diaris esportius coincideixen a l'hora d'exalçar les virtuts dels blaugrana després de passar als quarts de final de la Lliga de Campions

09.03.2011 | 17:51

Els diaris esportius barcelonins coincideixen avui a l'hora d'exalçar les virtuts d'un Barça que ahir a la nit va aconseguir el pas als quarts de final de la Lliga de Campions després de derrotar 3-1 a l'Arsenal, amb titulars com "Grandíssim Barça" al diari Sport i "Pas a Wembley!" a El Mundo Deportivo.

Tots dos coincideixen a la foto de les seves portades, en la que Sergio aixeca el davanter argentí Messi, qui novament va ser el millor jugador de l'alineació de Josep Guardiola i autor de dos gols, el segon d'ells de penal.

"Messi va liderar un triomf com un campió. Leo i el Barça van treure tot el seu talent per superar l'adversitat del gol en pròpia porta de Busquets", són els destacats del diari Sport, mentre que per a El Mundo Deportivo, "Messi, màxim golejador de la Champions, i Xavi van signar la classificació del Barça a quarts".

Pràcticament la meitat del diari Sport es dedica a donar una àmplia informació del partit amb titulars interiors com "La creació va derrotar a la destrucció", "El talent va escombrar el joc brut Gunner", "Una altra obra mestra de Messi", en al·lusió al seu primer gol contra l'Arsenal, o "El Barça no falla i s'abona al sorteig de quarts de final".

"Els blaugrana van lligar de mans a un Arsenal que només va xutar una vegada i es va queixar de l'àrbitre", asseguren en el diari català, que centra tota la seva portada en la victòria del Barça.

Pràcticament la mateixa quantitat de pàgines destina El Mundo Deportivo a la informació del partit, amb titulars de l'estil d'"Una altra lliçó de futbol", "Amb tres canoners per banda", "Nit per a cors valents" i "Meravellós degoteig amb gran lliçó final" o "Mascherano: ha nascut un heroi" i "Busacca es menja un altre penal", amb àmplies declaracions en els dos casos de tots els protagonistes del partit de tornada dels vuitens de final.

En els diaris esportius madrilenys, l'AS col·loca una franja en la seva part superior, al costat de la capçalera, per indicar amb una foto de Messi alçant els braços que "L'expulsió de Van Persie va enlletgir l'exhibició del Barcelona", amb sis pàgines interiors per a la informació del partit que comença amb el titular "La pilota va fer justícia".

En un requadre inferior de la seva portada, el diari Marca titula la crònica del partit "SuperMessi dóna la classificació a un Barcelona que una altra vegada va jugar contra deu", amb sis pàgines interiors donant tota la informació de l'enfrontament i un primer titular que assegura que "Sense tirar és impossible eliminar al Barcelona".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes