Si el temps ho permet, aquest dissabte hi haurà festa grossa a Montilivi. Aquesta és la intenció del Girona, que prepara tot un seguit d'activitats prèvies i posteriors a l'esperat partit contra el Betis d'aquest dissabte amb la intenció de continuar amb la política d'engrescar la massa social. Així, després del ple a vessar del darrer partit a Montilivi contra el Granada, el Girona posarà a disposició dels seguidors més joves un parc infantil que s'instal·larà a la part dreta de l'accés a tribuna. A més a més, el club també té previst muntar un bar-restaurant just davant de l'accés central a la tribuna (zona d'aparcament de terra) on els assitents podran tant dinar abans del partit com berenar o sopar en acabat. L'horari del matx, quatre de la tarda, facilita les iniciatives del club que pot jugar amb una franja horària més àmplia per oferir el seu producte als aficionats.

En col·laboració amb El Collell, el Parc Infantil Girona FC comptarà diversos inflables i diverses piscines de boles de colors que estaran a disposició de la mainada menor de dotze anys.

Pel que fa a la zona de bar-restaurant que s'habilitarà davant de l'estadi, el club va explicar que es muntaran unes «paradetes» amb taules i cadires on la gent podrà dinar o berenar. El club ha preparat diversos taulells on els assistents podran escollir entre carn a la brasa, creperia i altres menes de menjars. En ambdòs casos el Girona analitzarà el grau de resposta del públic per tal de donar continuïtat o no a aquestes iniciatives en les properes jornades.

D'aquesta manera doncs, si la pluja no ho espatlla, Montilivi pot viure dissabte una llarga jornada tenyida de caliu blanc-i-vermell amb activitats -que començaran a les onze del matí- per a totes les edats a banda d'un partit que, ja de per sí, és d'allò més atractiu davant el Betis.