P

oques oportunitats, descensos, impagaments o fins i tot un greu accident que a punt va estar de costar-li la vida. Res d'això ha pogut amb la il·lusió d'Hèctor Simón (Llançà, 1984) per jugar al futbol. Il·lusió que avui dia manté intacta, fins i tot més encesa que mai. El Castelló (Segona Divisió B) li ha permès sentir-se, definitivament, futbolista. Juga, és titular indiscutible, fa gols i quan cal es carrega l'equip a l'esquena. I és capaç de fer-ho emmig d'un ambient enrarit, en una plantilla força curta que, en els darrers mesos, s'ha queixat ostensiblement pels deutes que el club arrossega amb els jugadors.

Diumenge passat, al camp del Benidorm, els jugadors s'asseien en senyal de protesta just després del xiulet inicial. Cansada amb l'actitud del club, la plantilla demana el cobrament de les nòmines que se'ls deuen. "La situació sembla desesperant, però ho és entre cometes. No se'ns paga però hi ha vies de solució i la directiva ens dóna llargues. Però estic tranquil perquè sé que, tard o d'hora i d'alguna o altra manera, acabaré rebent el que em pertoca", explica el de Llançà.

Actualment, la plantilla no ha rebut les nòmines de gener i febrer i espera que el club faci, per fi, el pas d'abonar-les. "Se'ns diu que hi ha un pagaré pendent del traspàs d'Ulloa a l'Almeria; que en un temps s'ha de signar quelcom amb Bancaja. També sembla que les institucions ens donaran un cop de mà... Però de moment no hi ha res".

El panorama sembla d'allò més negre, però Hèctor Simón prefereix tirar per la via positiva. I per què? "Després d'uns anys sense oportunitats per fi puc jugar amb regularitat. Em sento molt bé, sóc partícip i ens estem jugant l'ascens. El projecte, tot i els problemes, és bo i la gent, l'afició, està de la nostra part", afegeix.

El gironí, que acaba contracte aquesta temporada, fins i tot es planteja continuar a la Plana. "Tot està a l'aire perquè no se sap quin serà el futur del club. Aquí m'hi sento bé i si es confia en mi podria continuar. Ara bé, si me'n vaig ho faré a un lloc on em vulguin, on pugui seguir jugant".