El FC Barcelona va informar ahir al vespre que en el primer dia de sol·licitud d'entrades per a la final de la Copa del Rei, que es disputarà el pròxim 20 d'abril a Mestalla contra el Reial Madrid, han rebut 4.050 peticions de socis per a un total de 8.243 entrades.

En tan sols nou hores, s'han demanat el 61,5% de les entrades de què disposa el club per als seus socis -13.406-, i és que la segona final de Copa en tres anys, i davant de l'etern rival, ha despertat molta expectació a Barcelona. A més, el club disposa de 3.351 entrades per a les penyes.

El termini per demanar entrades per al partit estarà obert fins al dilluns 14 de març a les set del vespre. Cada soci pot fer una única petició d'entrada, però en un mateix formulari existirà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d'una targeta bancària. En el cas que s'accepti la petició d'entrada, bé amb assignació directa o bé per ser premiat en el sorteig, es carregarà automàticament i de manera immediata l'import de l'entrada i es formalitzarà la compra.

En el cas de les peticions conjuntes, només cal donar les dades d'una targeta bancària a la qual es carregarà l'import total de les entrades demanades. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

L'infortuni de Cesc

Cesc Fàbregas, migcampista català de l'Arsenal, no passa pel seu millor moment. Després de forçar al màxim la seva recuperació per estrenar-se al Camp Nou com a visitant, no va poder evitar l'eliminació del seu equip de la Lliga de Campions en mans del Barcelona, club que el va formar. A part, ahir es va saber que el jugador d'Arenys es perdrà demà el partit davant el Manchester United corresponent als quarts de final de la Copa d'Anglaterra després de ressentir-se dimarts de la seva recent lesió muscular.