Visitar la pista d'un Múrcia intractable, líder en solitari de la LEB Or (24 triomfs per només 3 derrotes) i en plena ratxa de victòries (15) podria desanimar més d'un, però no és el cas del tècnic del Girona, Ricard Casas. Ahir, poc abans que l'expedició emprengués el viatge, l'entrenador va voler deixar clar que "el partit no és cap tràmit i hem de voler ser nosaltres mateixos tinguem a qui tinguem al davant. Hi tenim molt a guanyar a la pista del Múrcia".

Amb la baixa de Pujols, engripat tota la setmana, entra a la convocatòria Martí Serra. La resta de la plantilla està a la disposició de l'entrenador, que va elogiar el rival i va assegurar que "disposen d'un joc interior molt potent format a més per homes que poden jugar tant per dins com per fora. I els seus exteriors disposen de talent individual i això els dóna un bon equilibri".

El Girona es presenta al partit sense urgències, seté a la classificació i cada vegada més a prop de certificar el bitllet per als play off. Diumenge l'equip va donar la resposta que Casas exigia després de la davallada de Palència i ara sumen 14 triomfs i 13 derrotes. Aquesta setmana Ricard Casas va explicar que havia dosificat el volum de treball per "descarregar" físicament els jugadors després d'un tram de calendari atapeït i abans que la lliga torni a proposar tres partits en una setmana (divendres que ve es rebrà el Lleó, el dia 23 s'anirà a Tarragona i el diumenge 27 arribarà La Palma a Fontajau. La fase regular de la LEB Or estarà resolta d'aquí a una mica més d'un mes, el 15 d'abril.

El tècnic del Girona espera que "mentalment els jugadors esti?guin a l'alçada" i va subratllar que durant la setmana han treballat per saber competir davant del millor equip de la categoria. A Múrcia la bona trajectòria de l'equip ha reanimat l'afició. En l'últim partit a casa es van reunir 4.500 seguidors al pavelló i avui s'espera encara una entrada superior.

L'expedició gironina va viatjar ahir a Múrcia en avió i tornarà a Girona aquesta mateixa nit, just acabar el partit, en autocar. Una victòria a Múrcia podria ser gairebé definitiva per garantir els "play off" als gironins.