12 de març de 2011
12.03.2011

Fer unes copes amb els amics i intentar el fitxatge de Leo Messi

La Federació Francesa de Futbol castiga amb sis mesos de suspensió el president d'un modest equip de Regional que, després d'una "nit massa regada", va formalitzar una peti?ció per obrir negociacions amb el Barça per fitxar Messi. Després de la sanció, el dirigent del Borne diu que els responsables federatius són "menys graciosos que la porta d'una presó"

12.03.2011 | 01:00
Leo Messi.

E

l FC Borne és un modest equip del futbol regional francès d'una població d'uns 400 habitants situada relativament a prop de Lió i que, ahir, de sobte, es va convertir en un dels principals punts d'interès de moltes edicions digitals pel càstig rebut pel seu president arran "d'intentar fitxar Leo Messi". El dirigent del club francès, Cedric Enjolas, ha estat suspès per sis mesos després que la Federació Francesa considerés com "una broma de mal gust" la petició oficial que Enjolras va enviar a Barça per fitxar Messi el passat 4 de febrer després d'una "nit massa regada" en paraules del mateix protagonista. El rotatiu francès La Montagne va ser el primer a publicar la notícia que ahir ja va fer el salt a molts llocs webs tant catalans com estatals. No era més que una broma, però Enjolras va tenir la mala sort que la petició oficial d'obrir negoacions pel fitxatge de Messi arribés a mans de la Federació Francesa, que l'ha acabat castigant mentre ell disfruta dels seus particulars cinc minuts de glòria mediàtica.
El modest club francès haurà de tirar endavant sense el seu president durant sis mesos, però a Enjolràs la postura dels responsables federatius no sembla haver-lo alterat de manera excessiva. "Tenen tanta gràcia com la porta d'una presó", ha declarat sobre els dirigent que han determinat la seva suspensió pel que ell considera un joc graciós. "Era només una broma per divertir els amics i m'han castigat amb sis mesos, al final només seran tres. Els passaré en el bar". A França, per tal de facilitar els fitxatges entre els clubs més modestos, la Federació té un sistema on es pot omplir un formulari a Internet que, de manera automàtica, es remet al club actual del jugador. "Vaig registrar-ne un amb el nom de Messi, la seva data de naixement i el seu club de procedència", explica Enjolràs que, lògicament, ni va arribar a aconseguir posar-se en contacte amb el Barça.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes