El Manchester United va superar a Old Trafford l'Arsenal (que ahir no comptava amb el lesionat Cesc) per 2-0 en els quarts de final de la Copa Anglesa i va infringir així la tercera eliminació dels "gunners" en menys de tres setmanes, ja que els d'Arsène Wegner havien quedat fora de la Lliga de Campions a mans del Barcelona i de la Carling Cup a la final contra el Birmingham. Els gols de Fabio (minut 28), després d'aprofitar un refús d'Almunia, i de Rooney (minut 49), rematant a boca de canó, van demostar la superioritat de l'United enfront d'un Arsenal que va gaudir del control de la pilota però que no va saber crear ocasions. El Manchester United s'uneix així al Bolton Wanderers, que va superar en l'últim minut de partit el Birmingham City (2-3), a les semifinals de la FA Cup. manchester |ddg