Pepe Mel, com tot el vestidor del Betis, sabien de la importància del partit d'ahir a Montilivi. Sobretot per un equip, l'andalús, que no vol ni sentir a parlar d'estar-se una nova temporada a la Segona Divisió A. Per això mateix, al tècnic verd-i-blanc se'l veia satisfet a la sala de premsa, conscient que marxava cap a casa amb tres punts "vitals" que els acosta, mica en mica, al seu objectiu. Mel va parlar d'una victòria "merescuda", tot i reconèixer que al primer temps el seu equip havia estat "desorganitzat" sobre la gespa, malgrat haver "ocupat millor l'espai" després de l descans. Va elogiar el "bon treball" del Girona, un equip que "als 20 primers minuts ens ha fet molt de mal", encara que va dedicar la major part dels seus elogis cap als seus jugadors: "Quan has de guanyar sí o sí, i aquesta és la nostra fita si volem pujar a Primera, anem a per totes, estigui com estigui el terreny de joc. I això és el que hem fet. Hem aprofitat una jugada d'estratègia i els tres punts són merescuts", va dir.

"Heu vist el negre?", deixava anar, fascinat encara pel seu gran partit, Raül Agné en sala de premsa. Es referia a Achille Emana, migcampista del "millor equip de la categoria", com va definir el tècnic al Betis. Un "bon equip", un conjunt "amb qualitat i molt de múscul" que ahir s'emportava els tres punts de Montilivi (0-1) en una jugada a pilota aturada. "Sabia que es resoldria en una acció així, que el partit es decantaria per la mínima, si no acabava sense gols... És una llàstima", apuntava, malgrat subratllar, una setmana més, l'"esforç" dels seus jugadors, a qui va aprofitar per "felicitar".

Novament, una jugada d'estratègia, un córner, sentenciava als blanc-i-vermells davant el Betis, com ja va ocórrer a Sevilla a la primera volta. I no només els andalusos s'han beneficiat d'aquestes jugades per robar algun que altre punt als gironins. "Sempre es pot fer més, sí, però no cal donar-li tanta importància a les accions a pilota aturada. Ajuda saber-les defensar i atacar, sí, però no són decisives", deia Agné al respecte.

Poc més va dir d'això; més va dedicar a elogiar la "bona primera meitat" dels seus jugadors, el "bon rendiment" dels seus homes abans del descans contra "un tros d'equip" com ho és el Betis. "Hi ha hagut una part per cada equip; és evident que en la primera els hem despistat i hem gaudit d'alguna que altra ocasió per avançar-nos en el marcador. Si ho haguéssim fet la història hauria estat ben diferent, analitzava". Tanmateix no va ser així, dencs la derrota era un fet. De preocupació, cap ni una. "El Betis és un conjunt de pencaires, el millor de la categoria. És de Primera Divisió. Ara bé, els ha costat molt guanyar-nos i el seu entrenador ho sap. Marxem emprenyats, però el que és bo és que ho fem perquè els podíem haver guanyat. I això, fa un parell d'anys era impensable", va exposar. És més, va treure importància a l'haver encaixat dues ensopegades seguides: "L'equilibri no existeix, així que vindran més derrotes. Però esperem que encara siguin més les victòries. Queden encara partits i anirem a guanyar a Valladolid, encara que no ens ho posaran fàcil. Hem perdut, però estem fent una bona temporada".

Finalment, bones paraules per a l'afició: "Té molt mèrit venir a animar-nos amb aquesta pluja i aguantar els crits i dels seguidors del Betis. Els que ho han fet han demostrat que són els fidels, els autèntics".