bordils - joventut mataró

? bordils: Ferrer (6), Combis (3), Prat (2), Nonó (5), David Masó (6), Jordi Masó (1), Vilanova (2), Masmqiuel (4), Canyigueral, Moreno, Vila, Carreras, Comas i González. ? joventut mataró: Juanpera, Hernández (5), Rivera, Marc Fuster (4), Ruiz, Pedregosa (2), Lorenzo (1), Rodríguez (8), Muñoz (5), Solé, Raluy, Magas, Martínez, Sergi Fuster (3). ? àrbitres: Mendoza i Pisciarelli (Andalusia). P PARCIALS: 23-, 6-6, 8-9, 10-11, 14-13, 15-15 descans 18-16, 23-19, 25-21, 26-24, 27-26 i 29-28 final P Pavelló: Uns 600 espectadors al Pavelló Verd-i-Blanc.

Una victòria de molt prestigi; deixant a banda el Sarrià, el Mataró s'havia perfilat aquest curs com el rival principal dels verd-i-blancs i ahir els de Pau Campos van aconseguir doblegar-lo empesos pels prop de 600 espectadors que omplien les grades del pavelló verd-i-blanc. D'aquesta manera els gironins ja tenen un marge de sis punts d'avantatge sobre els mataronins, que cauen al quart lloc. Durant la primera pert, els visitants van comandar el duel per la mínima, amb diferència d'un o dos gols, però els locals van aconseguir igualar el duel just abans de la botzina. Això va omplir de moral al Bordils, que en la represa va sortir molt més endollat; van arribar a dominar el partit per quatre gols (24-20) però al final van patir de valent per mantenir-se al davant i apuntar-se una victòria que els deixa a tocar de la fase d'ascens.

palautordera - i.b. sarrià

? palautordera: Puig, Salas (5), Cañellas (4), Bojorn, Criado (5), Crivillé (6), Planagumà, Pedro, Vila, Caduca (3), Buch (2), Molins, Pou (2) i Sala (2). ? institut balmes sarrià: Cataraín, Fina (4), Àxel (1), Valdi (5), Khaled (2), Nitu (3), Rodríguez, Solé (1), Llorens (7), Ballester (4), Badia, Jaume Pórtulas, Jota (2) i Llausàs (1). ? àrbitres: Peñaranda i Yagüe. P PARCIALS: 5-2, 7-4, 10-6, 14-8, 15-10, 17-13 descans 17-15, 18-18, 21-23, 25-26, 28-28 i 29-30 final P Pavelló: 250 espectadors al Municipal de Palautordera

De menys a més; els homes de Toti Congost van suar de valent per canviar el guió del partit i endur-se la victòria de la pista de Palautordera. Els gironins van començar a remolc des de bon principi, amb un conjunt local que va trobar les escletxes a la línia sarrianenca i això va permetre que els barcelonins arribéssin a manar per sis gols de diferència. A la represa un gran Ballester va liderar la reacció dels líders de Primera nacional, que van aconseguir donar la volta a la truita. Si l'Institut Balmes (el club manté el nom de l'espònsor per recomació dels advocats tot i que el patrocinador va donar el contracte per extingit fa mesos) supera el Sant Esteve dissabte que ve s'assegurarà matemàticament disputar la promoció.