girona - olesa

girona. CINC INICIAL: Masó, Ribas (18), Marcè (8), Ros (7), Bou (13). reserves: Soler (7), Rosanas, Gelabert (7), Martorano (8), Soler (1). triples: 2. Solé (1), Ros (1). tirs lliures: 11/33 faltes personals: 22. Cap eliminada. olesa. CINC INICIAL: Martínez, Rodríguez (30), Carrasco (8), Gómez (7), López.S (1). reserves: López. M (4), Guillamon (2), Vila, Jane (3), LLovera (4), Polo (2). triples: 4. Rodríguez (2), Jane (1), López. M (1). tirs lliures: 15/22 faltes personals: 19. Eliminades: Martínez i Carrasco. A Àrbitres: Martos i Rebollo P PARCIALS 1 25/11 2 44/27 descans 3 56/44 4 69/61

Les jugadores del Girona van afrontar el penúltim partit de la primera volta de la fase d'ascens molt centrades i fortes, sobretot en el primer període. L'equip sabia que el partit era important i van sortir a la pista amb un molt bon ritme per tal d'agafar avantatge en el marcador. Moltes jugadores de l'Olesa compaginen Copa Catalunya i Lliga Femenina i això es va notar en el joc de peces com Gabriel Rodríguez (30 dels 61 punts vistiants). El Girona va començar sent molt superior i al minut 7 ja havia aconseguit un parcial de 17 a 4. Amb aquest marge l'equip gironí va aprofitar per provar jugades i per anar millorant errors i pulint coses. Al segon quart es va mantenir la tònica i el Girona va seguir el to que fins aleshores havia presentat. Va ser a l'inici del tercer període quan les jugadores locals es van relaxar i l'Olesa els va plantar un parcial de 8 a 0 que les va permetre reduir distàncies; això, però, va fer reaccionar les gironines i van saber mantenir diferències entre 10 i 12 punts. A l'inici del darrer període les locals es van distanciar fins a 15 punts i això va propiciar que la relaxació s'apoderés de les jugadores locals de nou, però de seguida va tornar la serenor i no van baixar la guàrdia per no haver de patir durant el que restava de partit. Les previsions de l'equip tècnic del Girona es van complir, ja que els dos partits a casa d'aquesta setmana van acabar amb victòria. Els falta un partit de la primera volta i tota la segona, i l'equip gironí es veu amb opcions d'aconseguir mantenir-se en la lluita per l'ascens fins a final de temporada tot i l'alt nivell d'equips com Reus i Igualada. Les del Baix Camp, líders, són el proper rival.