girona - europa

girona: Kuka (Ari), Rebe, Trini, Susi, Ariadna Gómez, Reig, Judit, Cris, Badi, Clara, Ester (Mixeta), Paula (Sais). europa: Irene, Alba, Sandra Teixidor, Juliana, Lorena, Llorença (Mireia), Vanesa, Gisela (Rebeca), Sandra Guiu, Sofia, Marina (Núria). A àrbitre: González Bleguezelo. G gols: 1-0, m.2, Paula; 2-0, m.6, Cris; 3-0, m.10, Paula; 4-0, m.37, Susi; 5-0, m.67, Clara; 6-0, m.74, Clara; 7-0, m.75, Ariadna Gómez.

Les gironines van aconseguir una victòria més a casa en un partit relativament fàcil de solucionar. L'Europa va realitzar una defensa massa avançada i amb espais. Les locals es van aprofitar d'això i al minut 10 ja havien marcat tres gols de contraatac. Després, el joc es va igualar una mica, però Susi va marcar el quart gol a través d'una falta. La segona part, va ser més tranquil·la, però tot i així les gironines van aconseguir golejar en tres ocasions més, dos de contraatac i una altra d'una jugada.

espanyol b - CORNELLÀ TERRI

espanyol b: Natàlia, Pérez, Carla, Nacha, Laura Barral, Helena, Mònica (Mendoza), Garcia, Marta, Laura (Andrea), Alba. CORNELLÀ DE TERRI: Mica, Neus, Gina, Júlia (Susi), Judith, Laura, Sandra, Meri (Sol), Rocío, Laia, Clàudia. A àrbitre: Edgar Carmona Martínez. G gols: 1-0, m.60, Garcia; 2-0, m.80, Helena.

El Cornellà no va poder vèncer les líders de la classificació malgrat lluitar molt durant tot el partit. Els noranta minuts van ser molt disputats i la portera gironina va fer un partit impressionant. Després de marcar el primer gol, les locals van demostrar una conducta antiesportiva. La setmana que ve el Cornellà, que es troba a la part baixa de la classificació de Primera Nacional, s'enfrontarà al segon equip del Barça.