El Girona afronta demà la difícil papereta que suposa la visita a Montilivi del líder, el Rayo Vallecano, amb l'agreujant de la necessitat de victòria per no despenjar-se dels llocs de promoció.

Per al quadre gironí, el triomf és obligat després d'haver sumat només 6 dels últims 24 punts o, en un període més curt, d'haver aconseguit només tres empats en els últims quatre partits.

No obstant això, al tècnic Raúl Agné no el preocupa la ratxa i assegura que segueix sent "ambiciós", encara que "tocant amb els peus el terra".

Agné no sabrà fins a última hora si podrà comptar amb Dani Bautista, qui amb problemes físics no s'ha pogut entrenar amb normalitat.

En canvi, ja és segur que el tècnic recupera Moha, Santamaría i Marcos Tébar per enfrontar-se al Rayo, un equip del qual destaca que compta amb "un dels millors jocs ofensius de la categoria".

Per a Raúl Agné, la situació extraesportiva del Rayo l'ha fet "més fort" i entén el que passa al vestidor madrileny: "Nosaltres vam viure el mateix a Segona B, de manera que l'única solució que tenen és pujar".

Agné considera clau en tot aquest assumpte la feina del seu homòleg rayista, José Ramón Sandoval, "perquè són situacions gens fàcils que ell ha sabut manejar molt bé".

Sandoval perd una de les figures clau del seu equip: Movilla compleix cicle d'amonestacions, i el seu lloc no serà fàcil de cobrir ja que el madrileny fa funcions defensives, creatives i arriba des d'enrere en els atacs del Rayo.

Per substituir-lo hi ha diverses opcions, com la de Yuma, de vocació més defensiva, amb la qual cosa podria ocupar la defensa de la medul·lar per avançar Javi Fuego i que aquest faci de Movilla; o Míchel, el capità, gran creatiu, que milloraria la connexió entre el centre i la davantera, encara que deixaria Javi Fuego una mica més descobert a l'esquena del migcamp.

A la baixa de Movilla se suma la de Borja García per lesió.

El Rayo mai ha guanyat a Girona, encara que els dos últims resultats collits han estat empats.