El pilot alemany Stefan Bradl (Kalex) ha aconseguit la 'pole', la seva tercera consecutiva, en els entrenaments oficials de Moto2 al circuit portuguès d'Estoril, on es disputa el Gran Premi de Portugal, tercera prova del Campionat del Món de motociclisme.

El germà va aconseguir un registre de 1:41.591 situant-se per davant del suís Thomas Luthi (Suter) i de l'espanyol Julián Simón (Suter). Per al talaverà, és la primera vegada que se situa en la primera línia de la graella de sortida aquesta temporada.

En una classificació marcada per la igualtat, ja que més de deu pilots van rodar en un segon, Marc Márquez (Suter) va aconseguir posicionar-se en la quarta posició. Els germans Espargaró, Pol i Aleix, sortiran desè i onzè, respectivament.

La manca d'adherència va tornar a provocar accidents, ocorreguts sobre tots al primer revolt del circuit, encara que, tal com va passar en la categoria de 125cc, no hi va haver de lamentar danys d'especial gravetat.