Passen els dies i a Ranko Despotovic, un dels jugadors més cotitzats de la plantilla del Girona, li comencen a sortir "xicotes" de sota les pedres. Es rumorejava que algun equip de Polònia o del Brasil anaven darrere els passos del davanter serbi, autor de 18 gols aquesta temporada a la Segona Divisió A. Com també havia sortit a la llum que Despotovic era un dels noms que el Sevilla tenia en la seva agenda. No són els únics possibles destins que han anat apareixent, ja que ahir se'ls unia un altre club que s'ha interessat en el serbi. Un club, a més, força especial.

Es tracta de l'Estrella Roja de Belgrad. L'entitat sèrbia no ha presentat cap oferta formal al Girona pel davanter, però hi ha hagut alguna conversa entre les dues parts interessades sense arribar, encara, a cap acord concret. Sobre el tema hi va passar ahir molt de puntetes el mateix Ranko Despotovic, que assegurava que desconeixia qualsevol mena de contacte. El davanter, concentrat amb la seva selecció, ajorna qualsevol decisió sobre el seu futur per "quan torni de la gira. Serà llavors quan veuré quina és la meva situació i quines coses hi ha sobre la taula. Llavors decidiré", deia a la web Blic sport.

Tanmateix, per a Despotovic no seria un pas enrere tornar al seu país per fitxar per l'Estrella Roja, ja que com bé reconeixia ahir és una opció que no descarta: "Si ambdues parts arribéssim a un acord no m'importaria gens tornar al futbol serbi", va dir el jugador.

Va parlar una mica del futur, però sobretot va valorar el seu rendiment a Girona al llarg dels darrers mesos. "Estic molt content per aquesta temporada; ha significat un gran progrés per a mi", reconeixia el futbolista, que no amagava les ganes de "convèncer" el seleccionador serbi durant els dos partits que disputarà amb el combinat nacional: "Les meves primeres convocatòries amb la selecció van ser importants per a mi però vaig jugar un paper força irrellevant. He progressat i sóc millor jugador que fa uns anys; espero gaudir d'una nova oportunitat i guanyar-me un lloc", afegia.

Ranko Despotovic tindrà la primera oportunitat de demostrar les seves qualitats a partir de divendres, quan Sèrbia s'enfronti en un amistós a la selecció de Corea del Sud.