El pilot català Dani Pedrosa no competirà el cap de setmana que ve al Gran Premi de Catalunya, que es correrà al circuit de Montmeló, ja que continua recuperant-se d'una fractura a la clavícula, de la qual va haver de ser intervingut, segons que va confirmar ahir el seu equip.

Pedrosa va haver de ser operat fa dues setmanes per fixar la fractura soferta a Le Mans i, a pesar d'haver esgotat les seves possibilitats de competir en la carrera, la rehabilitació ha revelat que la recuperació de la fractura no està prou consolidada. "He forçat el màxim que he pogut però sento i noto que la meva clavícula no està preparada. Crec que he de parar una mica i recuperar-me bé del tot", va assegurar Pedrosa en unes declaracions ofertes pel seu equip.

Pedrosa va recordar que porta "des de principi d'any" amb molts problemes físics i que s'ha decidit a parar i poder recuperar-se bé.

"M'hauria encantat poder arribar a Montmeló per estar amb tota l'afició que em segueix, però crec que si estic en pista és per intentar guanyar i oferir una carrera maca. Sento que ara no és possible i per això el més sensat és no competir", va insistir. Pedrosa va lamentar tot el que ha passat. "Aquest any em sentia amb molta força i era conscient que podia guanyar els meus rivals", va insistir el pilot català.