El defensa i també capità de la primera plantilla del FC Barcelona, Carles Puyol, estarà entre dos i tres mesos de baixa després de passar ahir a la tarda per quiròfan. El central de la Pobla de Segur va sotmetre's a una operació a l'hospital Quirón de la capital catalana per superar d'aquesta manera la tendinopatia en el vast extern del genoll esquerre que patia i que tants maldecaps li ha portat al llarg de la temporada que finalitzava aquest passat diumenge amb la final de la Lliga de Campions.

L'operació va ser tot un èxit, com va comunicar el club blaugrana a través d'una nota de premsa emesa pels serveis de premsa de l'entitat. En l'escrit també s'explicava que Puyol obtindrà avui mateix l'alta hospitalària. El central comenarà tan aviat com pugui el treball específic de recuperació, feina que durà a terme al costat del fisioterapeuta del primer equip Juanjo Brau; tot això, per recuperar del tot un genoll al qual se li va extreure ahir del cos lliure tot el cartílag per tal de deixar en un no res les molèsties que el futbolista patia.

El metge del club, Ricard Pruna, així com també el doctor Ramon Cugat, van explicar els detalls de la intervenció ahir en una roda de premsa celebrada davant els mitjans de comunicació, així com també que el mateix Puyol és qui s'ha mostrat més optimista davant aquesta situació. "Hem estat molt temps donant voltes i mirant-lo detingudament. Ell volia veure diverses coses, estava despert i ja el coneixeu, vol jugar en un mes. Li hem dit que no corri tant", va explicar Cugat.