El davanter argentí del Barcelona Lionel Messi va ser agredit ahir a la seva ciutat natal, Rosario, per un jove seguidor del Rosario Central, qui li va donar un cop de puny, segons publicaven en les seves pàgines web diferents mitjans de comunicació argentins.

Messi es trobava al restaurant El Club de la Milanesa amb dos amics quan un grup d'adolescents, estudiants de l'Institut Llatinoamericà, el van reconèixer i van demanar fer-se una foto amb ell. El davanter de 23 anys va sortir del local a posar amb ells quan altres alumnes es van acostar. Del grup es va avançar un estudiant de cinquè curs d'aquest col·legi d'ensenyament mitjà, qui va cridar "pecho frio" a Messi i el va acabar picant amb el puny.

Els que volien fer-se la foto amb Messi van empènyer l'agressor i el van apartar del jugador del Barça, després van assenyalar que era seguidor del Rosario Central, el màxim rival del Newell's Old Boys, en el qual Messi va jugar en la seva infantesa i del qual és simpatitzant. Els mitjans de comunicació de Rosario van indicar que Messi no va patir ferides. Messi es troba a l'Argentina per entrenar-se amb la selecció des de la setmana que ve amb vista a la Copa Amèrica, que es disputarà de l'1 al 24 de juliol. Messi havia arribat a Rosario poques hores abans de l'incident amb el jove aficionat de Rosario Central.