L'actual campió del món de MotoGP, el mallorquí Jorge Lorenzo, va donar ahir una sorpresa majúscula als turistes i transeünts que es trobaven en la Sagrada Família, quan es va presentar al temple dissenyat per Antoni Gaudí a sobre de la seva Yamaha.

El pilot es va aturar al costat de la façana de la Passió i després de treure's el casc va descansar a sobre de la motocicleta com si ho estigués fent a la graella de sortida abans d'una carrera. Després de saludar la gent i deixar-se fotografiar, es va col·locar el casc i va realitzar una sortida davant els aplaudiments dels atònits turistes i vianants.

Per altra banda, el pilot de Yamaha va demanar un bon comportament del públic de Montmeló respecte a Marco Simoncelli després que una caiguda provocada per ell hagi impedit a Dani Pedrosa participar en el Gran Premi de Catalunya.

Per al vigent campió del món de MotoGP, Simoncelli "va cometre un error, com jo també els vaig cometre" i que no per això l'italià ha de ser penalitzat pel públic. "No cau bé que et xiulin. A més, Simoncelli no ha matat ningú no és un assassí", va dir.