El pilot de KTM Marc Coma ha aconseguit la victòria al Rally de Sardenya, tercera prova del Campionat de 'Cross-Country', adjudicant-se sis de les nou especials.

Coma va vèncer també en el primer 'raid' de l'any a Abu Dhabi i després de renunciar al segon a Tunísia, el pilot català s´ha adjudicat el torneig de Sardenya amb una gran autoritat, mantenint-se líder des del principi de la cursa.

El d´Avià s´ha mostrat "molt satisfet" amb la victòria a Sardenya. "Estic molt satisfet amb aquesta victòria, ja que no ha estat gens fàcil. Normalment les últimes etapes sempre acostumen a ser una mica de tràmit, encara que la d'avui ha estat realment complicada", ha afirmat Coma aquest dimecres.

"El que realment compta al final és el resultat, així que podem estar tots molt contents. Hem estat consistents, treballant dia a dia i amb el suport d'una gran moto i un gran equip. Vull agrair enormement tot l'esforç que realitzen. El treball que es realitza a l'ombra és la part més important de qualsevol èxit ", ha declarat el pilot.

A més, Coma ha assegurat que es mereixia "un descans" abans de l'última prova del mundial, el Rally dels Farons, que tindrà lloc a Egipte entre l'1 i el 9 d'octubre. "Ara hem completat el primer bloc de la temporada amb bona nota i espero que la segona part sigui igual de profitosa per a tots nosaltres. Ens mereixem un bon descans abans del ral·li dels Faraons", ha conclós Marc Coma.