El pilot de Moto2 Marc Márquez (Catalunya Caixa Repsol) ha assegurat que tant ell com el seu equip hauran de "controlar la motivació" en aquest Gran Premi de Catalunya per evitar que, després de vèncer en el passat GP de França a Le Mans, tinguin una sorpresa negativa.

"Després del GP de França arribem amb moltes ganes, però ja hem parlat amb l'equip de tot el treball que haurem de fer, i caldrà saber controlar la motivació, perquè no ens jugui una mala passada", ha manifestat el jove pilot català .

No obstant, el vigent campió de 125cc corre a casa i ho fa amb il•lusió renovada. "Aquesta setmana correm al Circuit de Catalunya, que segurament és el circuit on he competit més vegades, perquè des dels campionats de Catalunya he fet moltíssimes carreres", ha dit.

Marc Màrquez és conscient que en Moto2 les referències seran "diferents". "Haurem de fer un bon treball en els entrenaments per tenir una bona posada a punt i un bon ritme de carrera", ha matisat.

"Aquest hivern vaig poder fer algunes voltes, just al principi de la pretemporada, i si en 125cc era una pista que m'agradava, he vist que amb la Moto2 és encara més divertida", s´ha sincerat el de Cervera.