Florentino Pérez, president del Reial Madrid, es va mostrar ahir contundent durant l'acte de presentació d'un llibre sobre Zinedine Zidanea a l'afirmar que no pararà "fins a guanyar la desena" Lliga de Campions amb el conjunt blanc.

El màxim mandatari madridista va oferir un discurs carregat d'enyorança i afecte a Zidane i, en rememorar el gol del francès a la final de la Lliga de Campions de 2000 davant el Bayern Leverkusen alemany, va expressar les seves intencions futures. "Va ser el gol d'un geni, un artista, però encara recreo en el meu cap altres jugades d'ell. Avui tenim la fortuna de tenir-lo en el nostre record i de manera activa en el Reial Madrid. No pararé fins a guanyar la desena", va dir en presència de l'entrenador José Mourinho, del director de Relacions Institucionals, Emilio Butragueño, i del mateix Zinedine Zidane.

Per la seva part, José Mourinho havia explicat la matinada abans, en un acte de la Fundació d'El Larguero, que té la intenció d'acudir al Tribunal d'Arbitratge Deportivo (TAS) perquè com a ciutadà té dret a la seva defensa. "He estat sancionat sense saber per què. És un cas únic: ser denunciat, no saber per quina raó i, després d'un mes, no tenir dret a defensar-me ni a argumentar".

L'entrenador portuguès va afirmar que es nega a oblidar, ja que veu la vida com "un carrer d'una sola direcció en la qual només es pot anar cap endavant". Per això va afirmar: "Com a ciutadà crec que tinc dret a no oblidar i a anar a un tribunal amb característiques democràtiques. Per això acudiré al TAS, perquè com a ciutadà tinc dret a la meva defensa. I si no és suficient amb ser ciutadà, José Mourinho és també bicampió d'Europa (amb Porto i Inter de Milà), el primer a guanyar una Pilota d'Or FIFA per als entrenadors i guanyador de quatre copes en altres quatre països". L'entrenador del Reial Madrid considera que aquesta sanció és l'únic punt infaust de la temporada.