Girona i Còrdova han tancat la temporada a Montilivi amb un partit irrellevant que s'ha endut l'equip local per 2-1 i que posa punt i final a una bona temporada dels gironins.

En la primera part van destacar dos gols, el primer aconseguit per Serra en el minut 19, en aprofitar un rebuig del porter Jesús Coca. I només onze minuts després, en una jugada pràcticament calcada a l'altra àrea, Dañobeitia va aconseguir l'empat a un.

El Girona va estavellar dues pilotes a la fusta, la primera de Dorca i la segona de Jandro. Precisament l'asturià va tenir una última ocasió que va rebutjar Coca.

La segona part va començar amb molt poques aproximacions a les àrees rivals per part dels dos equips, fins que en el minut 20 Gerardo va provocar un penal a Moha.

Kiko Ratón va agafar la pilota i no va fallar. A diferència del penal de la temporada passada que va donar la permanència al Girona, el davanter va enganyar el porter i va anotar el gol sense patiments.

D'aquesta forma, Kiko Ratón es va poder acomiadar com volia de la seva etapa a Montilivi.

A partir del 2-1, el Girona es va bolcar encara més a l'atac i va ser a punt de marcar algun gol més. El gran protagonista va ser Dani Bautista. Primer, el lateral va enviar un tret amb molta intenció que va parar Coca, i, després, un altre des de fora de l'àrea que va acabar fregant el travesser.