Era la primera vegada que visitava un Gran Premi de Motociclisme, i Paris Hilton pràcticament va eclipsar els pilots. Una gentada, càmeres de televisió, fotogràfiques s'amuntegaven al motorhome del Blu:sens per veure l'espectacular aparició de la multimilionària. La «cap» de Maverick Viñales no va defraudar i va escollir la roba més cridanera i els gestos més provocatius per encendre els motors de la cursa de 125 c.c. La multimilionària es va dirigir a Viñales i li va fer un petó mentre el pilot ni s'immutava. Després de desitjar-li sort va dirigir-se al seu company d'equip, Sergio Gadea.

I és que la rica hereva es desfà en elogis cap al rosinc. «Només té 16 anys, però quin talent» exclamava Hilton al seu Twitter, i després afegia: «l'adoro, és una monada». Malgrat això, són cara i creu. Després de la cursa, Gadea i Hilton van anar a dinar plegats a un luxós restaurant de Barcelona; Viñales va preferir no assistir-hi. I és que el gironí té exàmens aquesta setmana.

Hilton, no va ser l'única cara coneguda que es va poder veure pel paddock de Montmeló

. El futbolista del Barça, Xavi Hernández, també va anar-hi. El migcampista va rebre els respectes de Valentino Rossi, qui, bromejant, li va netejar les bambes per subratllar el bon futbol del català. Altres destacats van ser el gimnasta Gervasi Deferr o el futbolista italià Mateo Materazzi, entre d'altres.

Tot i això, els més sorollosos es van ubicar al revolt del Banc Sabadell. Allà s'hi van instal·lar prop de mig miler d'aficionats rosincs, del club de fans de Viñales, amb banderes, samarretes i cartells. Van ser un dels grups més alegres del Circuit, no van parar d'animar el seu pilot, qui va comptar també amb l'animació dels capgrossos i gegants de la vila de Roses.