Daniel Sánchez Llibre, president del RCD Espanyol, va destacar ahir a la tarda, durant l'homenatge al difunt jugador Daniel Jarque, a Sant Boi, la importància del Consell d'Administració que se celebrarà avui a l'estadi de Cornellà-El Prat, en el qual podria anunciar la seva marxa.

"El Consell de demà és molt important per a l'Espanyol, però el club està per damunt de tots", va dir l'encara màxim responsable del Consell d'Administració en relació amb el seu possible adéu. El màxim mandatari de l'entitat blanc-i-blava, no obstant això,va apuntar que des que va acabar la Lliga "no he parlat amb ningú sobre aquest tema".

Sánchez Llibre podria convocar una roda de premsa just després del Consell d'Administració o deixar-ho per als pròxims dies. Tot apunta que l'actual president deixarà finalment el càrrec, però l'empresari català vol lligar bé el procés i comunicar-ho de forma oficial a la resta de consellers.

L'actual president posseeix una quantitat d'accions i avals clau per a l'entitat i, tot i en el cas d'anunciar la seva marxa definitiva, seguiria vinculat a l'Espanyol. Possiblement, tal com va dir el conseller de l'àrea esportiva, Germán de la Cruz, una persona de la seva confiança sigui l'encarregada de gestionar els seus interessos. La reunió d'aquest vespre té la clau per saber qui dirigirà el club.